Verzenden en retourneren

Verzenden

Alle verzendkosten zijn gebaseerd op Nederlandse posttarieven en worden bij het bestelbedrag opgeteld. De precieze kosten staan op de bestellings bevestiging. MexWorld verstuurt (het pakket wordt overhandigd aan de vervoerder) bestellingen in de regel binnen 72 uur nadat de betaling is ontvangen, tenzij anders vermeld op de website. Bestellingen worden alleen op werkdagen verstuurd. Werkdagen zijn maandag t/m vrijdag, uitgezonderd Nederlandse nationale feestdagen.

In Nederland worden pakketten gewoonlijk binnen 1 dag afgeleverd door PostNL (maandag t/m zaterdag). Bij internationale verzendingen hangt de duur af van de bestemming, maar varieert van 2-7 dagen. Houd s.v.p. rekening met een paar dagen extra tijd vanwege validatie van de ingevoerde gegevens. Het accuraat invoeren van uw gegevens bespoedigt het proces. Wij versturen niet naar postbussen.

Verzendkosten

De website berekent de verzendkosten op basis van het totale gewicht van de bestelling, inclusief verpakking en bestemming.

Neem voor grotere bestellingen binnen Europa en voor bestellingen buiten Europa contact met ons op via de Contact pagina of stuur een e-mail naar sales@mexworld.nl.

Al onze verzendkosten zijn inclusief BTW.

Wij zijn genoodzaakt een extra bijdrage van €3.50 in rekening te brengen bij bestellingen onder de €15 voor administratie en verwerking.

Retourneren

In het geval een besteld artikel niet in voorraad is, ontvangt u een e-mail van MexWorld met een nieuwe leverdatum. In dit geval hebt u het recht uw bestelling te annuleren door een email te sturen naar orders@mexworld.nl onder vermelding van het bestelnummer. Alle gedane betalingen worden teruggestort binnen 14 dagen.

Een artikel kan binnen 7 dagen na ontvangst op eigen kosten worden teruggestuurd. Hiervoor worden geen administratiekosten berekend en het de kostprijs van het artikel wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de getourneerde artikelen teruggestort. Artikelen uit speciale bestellingen kunnen niet worden geretourneerd. Verse producten en beschadigde of geopende producten kunnen niet worden geretourneerd.

Vermeld bij het retourneren van een product het bestelnummer en de reden voor het retourneren. De email kan worden verstuurd naar orders@mexworld.nl.

Reclamaties vanwege transportschade

MexWorld is niet verantwoordelijk voor schade als gevolg van transport. Indien u een verzendmethode met verzekering hebt gekozen (aangetekend versturen), dan komt u in aanmerking voor compensatie via PostNL (tot € 500).

Adressering

Verzeker u er van dat u een compleet en correct verzendadres invoert wanneer u zich registreert en/of een bestelling plaatst. Als het adres incompleet of incorrect is, kan het pakket mogelijk niet aan uw deur afgeleverd worden. In het geval dat een pakket terugkomt bij MexWorld vanwege een incompleet of incorrect adres, dan zullen we u vragen het correcte adres te verstrekken en zullen we het pakket opnieuw versturen, waarbij de verzendkosten door u betaald dienen te worden. U kunt in dat geval ook uw bestelling annuleren en uw betaling wordt gerestitueerd, exclusief de verzendkosten en evt. verse producten die onderdeel van uw bestelling waren. Controleer dus s.v.p. uw postcode, straat naam, huisnummer, stad en, indien van toepassing, staat en gebouwnaam of nummer.