Over ons

Dank voor uw belangstelling voor MexWorld.

MexWorld is een Mexicaanse online supermarkt, eigendom van en geëxploiteerd door ondernemers uit Mexico en Nederland. Onze missie is de tradities van de Mexicaanse keuken te behouden door het aanbieden van kwalitatieve, authentieke Mexicaanse producten aan liefhebbers van lekker eten. Producten die normaal gesproken niet beschikbaar zijn in Europese supermarkten.

Net zoals u zijn wij gepassioneerd over de Mexicaanse keuken. Daarom vernieuwen we onze site continu met heerlijke recepten en nieuwe producten voor iedereen die wil leren over de Mexicaanse keuken, de authentieke producten wil kopen om zo thuis van de echte Mexicaanse keuken-ervaring te genieten.

Vanuit Nederland leveren wij de authentieke Mexicaanse producten aan heel Europa. En omdat wij onze producten met zorg selecteren, zijn wij en u er verzekerd van dat de beste kwaliteit bij u aan de deur wordt bezorgd.

MexWorld heeft service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Daarom stellen we uw feedback altijd op prijs en verwelkomen uw commentaar en suggesties over hoe we onze winkel kunnen verbeteren. Aarzel dus niet en neem contact met ons op om uw gedachten of uw eigen kook-tips met ons te delen.

Wij wensen u een prettige winkel ervaring bij MexWorld.

Het MexWorld team.